Welkom bij OverInzicht communicatie training. Ik ben Marloes Willems-Gerrits. 


Deze training geeft jou overzicht van, inzicht in- en invloed op de meest voorkomende (stress)patronen tijdens professioneel contact.

1. helder nadenken onder druk

2. ruisloos luisteren in stress

3. effectief (be)spreken

Binnen een periode van 90 dagen krijg jij regie in belangrijke gesprekken.

Stressgedrag en negatieve communicatie door hoge (werk)druk, is vaak de grootste barrière in contact.


Want ⤵


Hoe vaak verstoort 'stress' jouw belangrijke gesprekken?


Hoeveel daalt de kwaliteit en het resultaat daarmee?


Hoe vaak kost dit jou extra energie en tijd?Dus ⤵


Wil je weten HOE jij stressgedrag en communicatie kunt voorspellen?


Wil je weten HOE jij dit effectief kunt sturen?


Wil je weten HOE jij deze communicatiebarrière tackelt?En ⤵


Wil je weten HOE jij schade door miscommunicatie en frustratie voorkomt?Zodat ⤵


Jij hét verschil maakt in het leven van jouw contacten.
1-op-1 training is mogelijk, dus op jouw tijd & uur plannen en trainen.


Zonder standaard communicatieregels met algemene teamsessies, locaties en tijden.
KLIK HIER mail en krijg direct toegang tot een GRATIS informatie gesprek


1-op-1 TRAINING


pcm TRAINING
team TRAINING

Wil jij ervaringen checken? Hieronder lees je hoe Marcel, Rob en Dave dit voor jou beschrijven.
Aanbeveling van Marcel Verstappen

(LinkedIn)


Taxolution | Tax Planner & Business Coach |

**Life changing coaching**


"Zonder twijfel heeft de manier van werken van Marloes zoveel impact gehad op mijn leiderschap, dat ik met veel plezier een aanbeveling voor haar schrijf.


Vanaf het allereerste contact met Marloes was het raak. Een grote gave van Marloes is het luisteren en terug te (durven) grijpen naar eerdere gesprekken om te reflecteren wat er eerder werd verteld. Zo kon ze perfect laten zien wat de impact van haar training was, en me mijn leercurve duidelijk maken.


Trainen met Marloes is ongedwongen, op momenten zeer serieus maar nooit heb ik dit als 'zwaar' ervaren. Voor mij heeft de PCM-training punten op de i gezet die ik nodig had om juist zonder extra energie op een juiste wijze te communiceren met mijn gesprekspartners.


Dankzij heldere inzichten in persoonskenmerken, het leggen van verbanden en relaties met mijn eigen gedrag, heeft ze mij op een heel prettige manier geleerd nog effectiever te communiceren.

 

Een groot compliment aan Marloes hoe zij écht analyseert en terugkoppelt, en feitelijk ook gesprekken en technieken nabootst om je perfect te laten inzien hoe je zelf communiceert en hoe je dit kunt perfectioneren. 


Marloes leerde me hoe verschillende persoonseigenschappen communiceren onder druk en stress. Door dit te leren inzien en te herkennen ben ik haar oprecht dankbaar voor de inzichten die ze mij gaf hoe hier effectief mee om te gaan.


Kortom: een echte topper die niet schuwt voor feedback, zelf leergierig is en bovenal ontzettend fijn en gemakkelijk in de omgang. Zeer aanbevolen!"


Aanbeveling van Dave Deckers
(LinkedIn)


Bevelvoerder Stedelijk gebied | Eindhoven Centrum"Na het afronden van mijn ploegchef opleiding van het NIPV zocht ik naar een manier om meer inzicht te krijgen in het gedrag van mensen.


Waarom laat iemand bepaald gedrag zien? Hoe kan ik daar mee omgaan en effectiever communiceren? De deelname aan de PCM training van Marloes is een waardevolle aanvulling en geeft inzicht in bovengenoemde vragen.


Door eerst inzicht te krijgen in jezelf kun je andere mensen pas beter begrijpen, dit weet Marloes goed over te brengen. Door haar trainingen een persoonlijk karakter te geven is dit makkelijker te begrijpen en zorgt ook nog eens voor een fijne sfeer! Bijzonder is om er achter te komen hoe jezelf bent en wat voor gedrag dat je vertoond!


Los van het feit dat PCM een waardevolle tool is moet je wel weten hoe je dit kunt gebruiken, de interactieve trainingen en deskundige uitleg van Marloes maakt duidelijk hoe je PCM toepast in de praktijk. Zowel werk als prive!


Marloes is deskundig, enthousiast en een fijn persoon en mocht je met dezelfde vragen zitten als ik dan raad ik je Marloes aan als trainer voor hoe jij nou het verschil kunt maken!"

Aanbeveling van Rob Kursten
(LinkedIn)


Freelance Business Developer | Consultant | Projectmanager | Trainer


"De afgelopen 25 jaar heb ik al diverse communicatie en leiderschapstrainingen gevolgd. Ik heb daarbij vele trainers, modellen en theorieën voorbij zien komen. 


Hoewel ik van allemaal iets geleerd hebben is er geen enkele geweest die mij zo inhoudelijk en onderbouwd inzicht heeft gegeven als de training van Marloes.


Aan de hand van het model wat Marloes hanteert heb ik allereerst inzicht gekregen in mijn eigen "gedrag" maar daarnaast zeker ook concrete handvaten gekregen om anderen beter te begrijpen.


Met dit begrip en aangereikte "tools" lukt het me daadwerkelijk beter om met verschillende mensen effectief te kunnen communiceren. Juist óók als het spannend wordt en het niet helemaal vanzelf gaat.


Marloes kreeg dit voor elkaar door uitleg te geven aan de hand van concrete voorbeelden en ad hoc in te spelen op mijn persoonlijke ervaringen.


Wat mij betreft is een training van Marloes een aanrader voor iedereen die concreet wil weten waarom je elkaar soms niet lijkt te begrijpen en hoe je dat echt kunt verbeteren."


"En Marloes....ga zo door!"Verlies niet langer tijd, energie en regie. Deze training geeft jou rust, zelfvertrouwen en OverInzicht.


De keuze is aan jou. 

Één simpele app, email of gewoon even bellen? 

Ik maak graag tijd vrij voor jouw vragen.


Marloes Willems-Gerrits

06 39 26 89 91


E-mailen? Klik hier.
E-mailen
Bellen
LinkedIn